diumenge, 23 de setembre del 2007

New York. Dia 9: Brooklyn Bridge


Avui és l'anniversari de la Mercè. Happy birthday!! I per completar la setmana turística toca fer el Pont de Brooklyn. Després de Central Park, sens dubte la meva part preferida de New York (per ara). Anem a dinar a Chinatown en un chino dels de veritat. A ben dinat, creuem el riu i fem un cafè en un bar típic novaiorquès d'Atlantic Avenue. A mitja posta de sol anem cap al riu. Penseu en el cartell de "Manhattan" i poseu-hi una mica més de llum. Estem allà. Creuem el pont. Sóna el "kind of Blue" de Miles Davis a l'I-pod. Màgic.
Una cervesa en un pub de Manhattan tot veient un capítol de "Family Guy" a la Fox i tornada cap a casa.

PD: Sí, la foto de la vista de Manhattan desde Brooklyn és meva. Gràcies. ;)

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Si, totes les fotos estan molt ben triades. Inclosa la teva amb pose de sireneta.

Kesoytiza ha dit...

Menys xarrameca i porta'm un American Jazz Bass d'aquells que sonen com un tro.

Xavi Busquets ha dit...

Bueno, la foto està correcte. Crec que s'hauria d'haver fet 20-30 minuts abans per igualar més les altes i baixes llums.. enfi. Endavant amb el blog, el seguiré a rajatabla. Pàglem

raulmarc ha dit...

Pose de sireneta? i jo que pensava que feia de pensador bohemi del Soho...

Xavi, només et diré que hi havia gent fent guàrdia amb els seus trípodes i càmeres brutals per enganxar la foto en el moment oportú. No em demanis tant cole!

Si veig un bon American Jazz Bass no dubtis que... ostia ara no sé com acabar la frase, però... encara vols més baixos?!? I ho diu un tiu que té 10 teclats.