dilluns, 24 de setembre del 2007

Varietees and more


Una típica parella jueva del barri de Williamsburg. Aquets només passejen un nadó, quan el nomal és veure cotxets de tres places. La mirada de la muller al seu marit sembla recordar-li aquest fet. La jove parella Ginsberg hauran de posar-se les piles si no volen ser la riota del barri.


Definitivament l'Iphone és la cosa més bonica que he tingut entre mans en molt de temps (que no es molesti cap noia). Si algú em diu que em funcionaria després mentres passejo pels Aiguamolls de L'Empordà en compro una remesa i els començo a repartir quan arrivi.


No el busqueu per la Devesa de Girona. L'autèntic Naked Cowboy corre aquets dies per 7th Av. I nosaltres... erem allà. Ningú va dir mai que ser cowboy fos fàcil, i passejar-se en "gallumbos" per Manhattan té tant de mèrit com un duel a mort a la ruleta russa.


Quatre avions sobrevolant Brooklyn en paral.lel escrivint una frase publicitària. Tot és possible.

8 comentaris:

Kesoytiza ha dit...

A veure, la gràcia del "naked cowboy" és que corri pel món ensenyant la seva cuca texana.

Si te'l tornes a trobar li dius que en Raoul pensa que és un farsant està molt enfadat amb ell.

Petons des de Lisbon. Aquí fa pudor de pipí a cada carrer.

Unknown ha dit...

eccs! pipí...

La foto del cowboy, si va en calçotets, l'hauries d'haver fet de cos sencer. Faria més gracia.

Unknown ha dit...

Actualment hi han un parell de sistemes així com una mica pirates i poc étics que permeten alliberar l'iPhone. Si en portes un ens ho mirarem, però no et prometo res, jejeje

andreuplujaineu ha dit...

Kullons nano, si ke el tens currat el bloc ja!!

m'hauré de posar les piles aviat


ñek

Joan B ha dit...

Que divertit el cowboy (i ves a saber, potser toca i canta molt bé), em recorda la millor escena de "Forrest Gump", amb la cantautora en boles tocant/tapant-se amb la guitarra i algú cridant "que alguien le dé una armónica!".

Lo de l'iPhone aniria al loro, ara es parla que Apple farà una actualització que deixarà inútils els iPhones hackejats i encara que no vulguis actualitzar-lo mai no crec que sigui la millor solució.

raulmarc ha dit...

Ok, intentaré controlar el meu excitament amb l'iPhone i esperaré a que surti a Europa. Grrrhhh...

Petons pel lisboeta també... i aquí no et parlo de les olors, perquè donaria per una tesi doctoral.

Gouken ha dit...

A mi el que m'extranya es que aquest jueu hagi pogut tenir un fill, si es un tirilles. He vist nens a l'institut del cantó de casa meva amb més pinta de semental que aquest cosí llunyà de Rick Moranis.

raulmarc ha dit...

En aparença molts jueus són uns tirilles (i lletjos, molt lletjos), però al llit deuen rebre la força divina de Y-H-W-H (passo de dir el nom, que encara em caurà un puro i a NY el 50% de la població és jueva) per convertir-se en autèntics sementals i així anar complint el seu objectiu: fer més gran Israel.