dilluns, 22 d’octubre del 2007

Hallowen & Marathon

D'aquí poc més d'una setmana es celebra Halloween als EUA. Aquí és com carnestoltes, i pel que es veu a la festa on hem estat convidats, cal anar disfressat sí o sí. S'accepten propostes de possibles disfresses i us prometo que penjaré les fotos que calguin si algú em dóna una idea brillant. Havia pensat de Michael Scofield però aquí tothom porta tattoos amb lo cual passaria desapercebut... L'altre opció que em ronda pel cap és d'"Eduardo Manoestijeras" o torero. No hi busqueu relació. Clar que si fos algo de terror molt millor, però amb un toc d'humor català.Última bogeria newyorquina: corre els 42.195 metres de la marató de Nova York.


Després de rebre diferents queixes de gent "incapaç" de registrar-se al Blogger i per tant no tenir la possibilitat de deixar cap comentari, informar que des d'avui (dia que surt el Mac OS X Leopard) pot escriure tot déu. Avisar però que hi haurà una dura i estricte censura inquisitorial en el que es publiqui, basada en la combinació de les tesis satúrniques de Sun Ra i el Mein Kampf (o sigui, escriu el que et dongui la puta gana, sense faltes d'ortografia ni "k's").

4 comentaris:

jair d ha dit...

terror català: una disfressa de messi amb la cama enguixada.

raulmarc ha dit...

Calla, calla boig... No estaria mal com a disfressa, però crec que em passaria tota la nit responent a la pregunta "què t'ha passat a la cama?". I a més, aquí no tenen ni idea de soccer. Excepte un americà loco que corre amb la samarreta d'en Messi (precisament).

Per cert, ara me n'adono que he repetit dues fotos en el meu darrer tema. Quina puta merda de reportatge que he fet. És el que té actualitzar el blog abans d'anar a somiar en "cheerleaders". I'm sorry!

Kesoytiza ha dit...

Torna a posar-te aquella meravellosa disfressa de hippy.

Collons, encara em moro de riure quan hi penso.

raulmarc ha dit...

Oh! sí, que bona que era. Mai havia estat tant a prop de Woodstock.
Però crec que la tinc en un armari a 8000 km's d'aqui... Algú me la porta?

De totes maneres confirmat; ha de ser una disfressa de terror, o en el seu defecte un smoking llogat amb màscara d'Eyes Wide Shot.